Webinarer knyttet til bogen "Evaluering som samarbejde om fælles løsninger"

Læs mere om bogen "Evaluering som samarbejde om fælles løsninger" her

Nedenfor ses et udpluk af de webinarer som er lavet med tanke på at introducere bogens forskellige redskaber. Der kommer løbende nye til.

 

NYT: Webinar mål og tegn 

Klik på linket nedenfor, for at se og høre om mål og tegn i Kollaborativ evaluering. 

Vigtigt i evaluering er at have fokus på at målene beskriver værdien og kvaliteten af arbejdet, og ikke blot at tjekke aktiviteter af arbejdet. At aktiviteterne er gjort, betyder ikke nødvendigvis at værdien og/eller kvaliteten er opnået. Webinaret sætter fokus på de formulerede mål og hvorledes evalueringen bygges op disse. 

Link til webinar om mål og tegn

Webinar situationsanalyse 

Klik på linket nedenfor, for at se og høre om situationsanalyse og læringsantagelser i Kollaborativ evaluering. Situationsanalysen er nemlig et vigtigt skridt i en Kollaborativ evaluerings proces. Her bliver man klar over hvad man gør i sin praksis idag og hvorfor man gør som man gør. Derudover stiller man skarpt på hvordan man vil arbejde med praksis fremadrettet - med afsæt i beskrivelse og begrundelse for praksis.  

Link til webinar om situationsanalyse

Webinar om Bølgemodellen 

Klik på linket nedenfor, for at se og høre om bølgemodellen, som er symbolet på at skabe forandringer, der både har en tydelig retning og som henter styrke i den organisation, hvor forandringerne skal gennemføres i.

Link til webinar om bølgemodellen