Om os

Tenakel Aps er en forlags- og kursusvirksomhed. Oprindeligt så Tenakel dagens lys i 1987, og virkede så som undervisnings- og lærebogs forlag indtil 1997, hvor virksomheden blev solgt til Dafolo A/S i Frederikshavn.

 

Nu er Tenakel i gang igen - med den samme ejer. 

 

Vi starter med at udgive Evaluering som samarbejde om fælles løsninger. Det er som navnet mere end antyder en fagbog, hvor fokus er rettet mod at give støtte og hjælp, når organisatoriske indsatser skal evalueres. Det er en håndbog, stadig med et solidt og grundfæstet teoretisk indhold. Læs mere om bogen andre steder på siden her. 

 

Men der skal komme flere bøger fra Tenakel. Den næste tænkes at komme til at handle om digitalisering. Som en håndbog, der giver redskaber når virksomheder skal tage både store og små skridt i retning af øget digitalisering. 

 

Vi opfatter ’bog’ eller ’bøger’ meget bredt. Den behøver ikke at være lavet af papir, eller omsat til et statisk pdf-format. Men oftest vil begge være en del af pakken, som i øvrigt også vil bestå af dynamiske cases, øvelser, dialoger mm. Alt sammen gjort tilgængeligt via forskellige former for digitale medier. Med det formål at skabe helstøbte og dynamiske læringsoplevelser. 

 

Har du en ide til et bog-projekt, er du meget velkommen til at sende en mail til povlerik@tenakel.dk.

 

Meld dig på nyhedsbrev, så vil du løbende modtage informationer om bogprojekter. Her vil vi også udmelde videocasts, hvor vi gerne i dialog med jer interesserede læsere fortæller helt specifikt om projekterne. Vi bestyrer også en blog, som vil fortælle om bogprojekter og andre interessante initiativer inden for det fagområde, som vores bøger dækker.