Om Evaluering som samarbejde om fælles løsninger

Vi starter med at udgive ’Evaluering som samarbejde om fælles løsninger’. Det er som navnet mere end antyder en fagbog, hvor fokus er rettet mod at give støtte og hjælp, når organisatoriske indsatser skal evalueres. Det er en håndbog, stadig med et solidt og grundfæstet teoretisk indhold. Læs mere om bogen på siden her

 

Men der skal komme flere bøger fra Tenakel. Den næste tænkes at komme til at handle om digitalisering, som en håndbog, der giver redskaber når virksomheder skal tage både store og små skridt i retning af øget digitalisering. 

 

En tredje ide hedder iværksætteri. Det kan være et projekt, hvor vi gennem cases beskriver livet som iværksætter. Til inspiration og advarsel til folk, der har ideer til at gå gang som iværksætter.  

 

Vi opfatter ’bog’ eller ’bøger’ meget bredt. Den behøver ikke at være lavet af papir, eller omsat til et statisk pdf-format. Men oftest vil begge være en del af pakken, som i øvrigt også vil bestå af dynamiske cases, øvelser, dialoger mm. Alt sammen gjort tilgængeligt via forskellige former for digitale medier. Med det formål at skabe helstøbte og dynamiske læringsoplevelser. 

 

Har du en ide til et bog-projekt, er du meget velkommen til at sende en mail til povlerik@tenakel.dk.

 

Meld dig på nyhedsbrev, så vil du løbende modtage informationer om bogprojekter og andre spændende initiativer.