Bogpakke med redskaber til at tøjle konflikter og styre forandringsprocesser

Oprettet d.

Bogpakke med redskaber til at tøjle konflikter og styre forandringsprocesser

Vi har redskaberne og opskrifter på at støtte løsningen af to helt centrale udfordringer i organisationer:

  • Hvordan du kan styre de organisatoriske forandringer, og undgå at ”havne i grøften”. Sådanne forandringer er dyre at gennemføre, de skaber frustrationer hos personalet og vi kommer ikke i mål – til tiden og inden for budgettet. 
  • Hvordan du håndterer konflikter, både før de opstår og når de er brudt ud. Vi kender dem alle: Konflikter kan lamme en hel virksomhed. Det skaber frustrationer, og det koster også på bundlinjen.  

Tenakel har to bøger med redskaberne til at tøjle problemerne med at gennemføre forandringer i organisationen og med at styre konflikterne. Begge bøger er skrevet af folk, der har stor viden og erfaring inden for de to områder:

 Camilla Kølsen Petersen og Astrid Pinholt Søndergaard: ”Evaluering som samarbejde om fælles løsninger”.

Anne Buhl: ”Konflikthåndtering - Håndbogen til bestyrelsesformænd, ejere, ledere og projektledere”

Camilla og Anne er klar til at støtte op om bøgerne – ved blandt andet at afklare spørgsmål. De medvirker også gerne med indlæg og gennemfører også gerne kurser inden for de respektive områder med afsæt i virksomhedens specifikke forhold. 

 Bestil bogpakken her på www.tenakel.dk, den koster kun kr. 400 ex. Moms. Du er også velkommen til at sende en mail til forfatterne og/eller redaktøren med spørgsmål, kommentarer og forslag: 

Camilla Kølsen Petersen, camilla@ugla-insights.dk

Anne Buhl, anne@buhlmediation.com

Povl Erik Rostgaard Andersen, povlerik@tenakel.dk